Bizden Haberler

Bilken Yumurtayı sevdiriyor

Bilken Yumurta tarafından 12 Ekim Dünya Yumurta Günü  Demokrasi meydanında yapılan etkinlikle kutlandı.  Müzik eşliginde yapılan organizasyonda, vatandaşlara yumurta ikramı yapldı.  Vatandaşlara yumartayı sevdirmek adına yapılan uygulama ilgi gördü. Etkinlikte ayrıca Primer Hastanesi tarafından stand açılarak Gaziantep halkının kan bağışlaması istendi. 

AMACIMIZ YUMURTAYI SEVDİRMEK 

Bilken Tarım Gıda San. Tic. Ltd. Şti sahipleri Bilal Çeker ve Kenan Uygur’un da katıldığı etkinlikte konuşan Bilken Yumurta Genel Müdürü İbrahim Algın amaçlarının yumurtayı sevdirmek olduğunu belirterek, “Yumurtanın faydalarını anlatmak ve tüketimini arttırmak için böyle bir organizasyon yaptık. Dünya Yumurta Günü Türkiye’de son 5 yıldır kutlanıyor. Bizde Gaziantep’te Bilken Yumurta önceliğinde iki yıldan bu yana bu etkinlik yapıyoruz. Yumurta tüketimi konusunda insanları bilinçlendiriyoruz’ dedi

DÜNYA’DA İKİNCİ SIRADAYIZ

Algın Türkiye‘nin yumurta ihracatında hatırı sayılır bir seviyeye ulaştığını belirterek “2012 yılı ihracat rakamlarına göre Türkiye 350 milyon dolarlık ihracaat yaptı. Dünya’da Hollanda’dan sonra ikinci sıradayız” şeklinde konuştu.